Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comenzi zilnic între de L - S intre orele 08:00-02:00 iar D intre orele 12:00 - 02:00 

0 Produse 0,00 lei

Catering

Vă oferim servicii ireproșabile de catering, prin calitatea produselor noastre și conduita impecabilă. Vă punem la dispoziție servicii de catering pentru orice fel de eveniment, iar pe lângă preparatele bine alese putem oricând oferi clienților noștri și elemente de logistică precum transport,  decorațiuni, veselă și multe altele.

 

Alegerea unei firme de catering este o responsabilitate majoră, însă cu ajutorul Thalia evenimentul dumneavoastră se află pe mâinile unor profesioniști, care știu ce înseamnă cu adevărat un management performant al serviciilor. Preparatele și serviciile noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, iar fiecare client poate beneficia exact de ceea ce are nevoie pentru evenimentul său. Vă oferim flexibilitate totală în a alege conceptul și tema culinară a evenimentului, în funcție de preferințele și bugetul dumneavoastră: tradiționale, seafood, vânătorești, gourmet, fusion și multe altele. 

 

Indiferent de ocazie, fie Evenimente, Conferințe, Recepții, Petreceri Corporate, Training-uri, Seminarii, Dineuri, Mese Festive, Nunți, Botezuri sau alte momente pe care doriți să le sărbătoriți, noi vă garantăm servicii de catering de excepție ce presupun profesionalism, talent, responsabilitate, experiență și nu în ultimul rând dedicare.